قدم اولیه: آموزش لهجه HTML
HTML مخفف عبارت Hyper Text Markup Language میباشد، که در فارسی به آن «گویش نمادگذاری ابرمتن» میگویند. از لهجه HTML برای طراحی سایت اختصاصی بدنه مهم و ساختار کلی صفحه های اینترنت به کار گیری میشود. این گویش با تگ (مجموعهبندی و برچسبگذاریدر ارائه مطالب وب سایت) عمل مینماید و این تگها میباشند که مشخص و معلوم مینمایند در برگه اینترنت از چه عناصری مصرف شده میباشد.
قدم دوم: یادگرفتن گویش CSS
دومین گام برای هر که قصد دارااست به ساخت وب سایتتارنما بپردازد، استعمال از گویش (CSS Cascading Style Sheets). این گویش بهخواسته زیباسازی و فرمدهی به صفحه های اینترنت، کاربرد دارااست. به یاری CSS میتوانید خصوصیاتی همانند رنگ، فونت، بعد ها، سایز، روش دکورا سیون عنصرها و… را در ورقه اینترنت انتخاب نمائید.
قدم سوم: آموزش گویش جاوا اسکریپت
با اشراف به گویشهای HTML و CSS، حاذق به پباده سازی صفحه های اینترنت ایستا (Static) خواهید بود. البته امروزه یوزرها بیشتر از وب سایتهای تعاملی و پویا استقبال مینمایند. جاوا اسکریپت، از دوستداشتنیترین لهجههای نرمافزارنویسی برای پویا کردن وب سایت بهشمار میرود که از طرزهای گوناگون نرم افزار نویسی پشتیبانی مینماید. از این لهجه میاقتدار برای نرمافزار نویسی سمت سرور (Server Side)، نرم افزارهای تلفن همراه، بازی و نرم افزارهای دسکتاپ به کار گرفت.
قدم چهارم: یادگرفتن یک لهجه اپلیکیشننویسی سمت سرور مثل PHP
برنامه نویس ها اینترنت به دو گروه تقسیم میگردند:
اپنویسان سمت مخاطب(Client-side): به پباده سازی ظواهر وبسایت میپردازند
نرم افزارنویسان سمت سرور(Server-side): به پیادهسازی منطق وب سایت میپردازند
برای داشتن سایتی موثر و سودمند، صرف داشتن پباده سازی قشنگ کفاف نمیدهد، تارنماها علاوهبر فرم و زیبایی، مستلزم محتوای درست و کارآمد هم میباشند. تارنماها می بایست بهنحوی پباده سازی شوند که نیازهای یوزرها را بهصحت ایفا نمایند.
در پروژههای بلندمرتبه زیر اینترنت استعمال از یک لهجه سمت سرور ضروری میباشد. اهمیت به کارگیری از یک گویش اپلیکیشننویسی وقتی بهخیر معلوم می گردد که میخواهیم در بین استفاده کننده، مقر داده و سرور رابطه برقرار کنیم. با یادگرفتن php می توانید اسکریپتهایی جهت کسب اطلاعات از یوزرها بنویسید و پس از پردازش این داده ها، آنانرا به استفاده کننده برگردانید.